29 november 2021

Een opgeruimd bureau

2 min read
bonnetjes app

Er zijn weinig ondernemers die het leuk vinden om iedere week de administratie te doen, het is werk wat eigenlijk niets oplevert wordt vaak gezegd. Met de nieuwe bonnetjes app van rompslomp.nl vind iedereen de administratie doen een stuk leuker en eenvoudiger, met de app kun je eenvoudig de bonnetjes scannen en toevoegen in de online schoenendoos. Heb je alle bonnen en facturen gescand, staan ze veilig opgeslagen zodat je ze wanneer het je uitkomt in kunt voeren in de boekhouding. Met de scan & herken functie, ben je niet veel tijd kwijt maar bespaar je juist erg veel tijd met de administratie. 

Doe je boekhouding waar je wilt

Wil je vanuit je luie stoel de boekhouding doen dan is dit heel goed mogelijk, met de bonnetjes app van Rompslomp kun je dit overal doen. Voor zowel Android als iOS is een app beschikbaar voor je smartphone, heb je even niets te doen in je vrije tijd dan doe even snel de boekhouding bijwerken met de app. Voor een kloppende administratie en de BTW aangifte is het belangrijk dat je de facturen en bonnetjes invoert. Vaak wordt boekhouding gezien als lastig en zonde van de tijd, maar een goede boekhouding kan je ook geld opleveren elk jaar. 

bonnetjes app

Is een kloppende administratie belangrijk?

Iedere ondernemer maakt kosten voor zijn bedrijf, met de bonnetjes app scan je simpel deze facturen en bonnen in. Alle facturen dien je zeer zorgvuldig in te boeken, aan het einde van het jaar bij de jaaraangifte mag je deze kosten namelijk aftrekken van de winst. Omdat je kosten hebt gemaakt, is de winst waarover je belasting moet betalen een lager bedrag. Maak je van de boekhouding een rommeltje, kan je dit veel geld schelen of je komt in de problemen omdat je boekhouding niet kloppend is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *