25 januari 2022

Heeft u de hulp van een incassobureau nodig?

3 min read

Een incassobureau inschakelen, dat is niet iets dat u wilt doen natuurlijk maar soms is het helaas nodig. Ons bedrijf heeft het ook mee moeten maken dat we een incassobureau nodig hadden. En dan wilt u natuurlijk niet zomaar de eerste de beste hiervoor in gaan schakelen. Dan moet u even echt goed gaan uitzoeken wat de mogelijkheden zijn. billincasso.nl is de site die ik het meest geschikt vond van de websites die ik op zocht als het om een incassobureau gaat. Bill geeft aan dat ze ervoor zorgen dat de factuur wordt betaald, en: no cure no pay incassotraject ook nog. Dit incassobureau vinden een persoonlijke benadering belangrijk, want een goede klantrelatie is belangrijk vinden zijn. Een incassotraject bij dit incassobureau is binnen 5 minuten online opgestart. Ze geven aan dat de factuur binnen 6 stappen is betaald: u heeft een openstaande factuur, u maakt een account aan, u dient het betreffende dossier in, uw krijgt direct een vaste behandelaar toegewezen die het openstaande bedrag bij de klant zal verhalen. Wanneer de factuur wordt betaald krijgt u het geld direct op de rekening en de klant betaald de incassokosten. En als de klant niets betaald dan betaald u ook niets aan het incassobureau. Als vervolg kunnen ze dan een gerechtelijke procedure verzorgen van A tot Z. De stappen tijdens het project zijn als volgt: ze sturen de klant een laatste herinnering zonder extra kosten, daarna gaan ze op verschillende manier contact proberen te maken met de klant en als laatst volgt er een gerechtelijke incasso waarbij de deurwaarder het bedrag op de een of andere manier zal gaan afdwingen bij de klant. Ze geven veel voorbeelden en mogelijkheden op de site aan waar u eventueel gebruik van zou kunnen maken. Bill houdt er net als u van dat er geen openstaande facturen zijn. Ze geven aan dat ze de klanten op een vriendelijke en effectieve manier benaderen en dat vinden wij zelf ook heel belangrijk.

Ook een incassobureau inschakelen?

Probeer het dan eens via deze website. Wij hebben in ieder geval een goede ervaring met ze. Ze hebben gedaan wat ze zeiden dat ze zouden doen en wij hebben ons geld gekregen. Zonder gedoe of drama hebben ze het precies aangepakt hoe wij het wilden. Het maakt ook niet uit waar de klant is gevestigd want ze werken landelijk.

Ook interesse in dit traject?

Dan moet u even gaan kijken op deze site, omdat

  • Ze doen wat ze zeggen en ze zeggen wat ze doen.
  • Ze weten hoe ze het moeten aanpakken.
  • Ze zijn professioneel, effectief en vriendelijk.

Voor ons is het dé oplossing geweest en het heeft ons veel werk gescheeld. Het is nooit fijn om achter mensen aan te zitten die niet willen of kunnen betalen. Wij zijn hier zelf niet in geschoold en dat zijn zij wel dus u zou het met een gerust hart een keer kunnen proberen. Bekijk daarom snel even wat u hier allemaal op de site kunt vinden. U zult zien dat deze mensen u heel goed van dienst kunnen zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *