30 november 2021

Heeft u met spoed een bouwrecht advocaat nodig?

3 min read

Wij wilden graag ons bedrijf uitbreiden en wij hebben toen een uitgebreid plan gemaakt en toen de gemeente de buurt de mogelijkheid gaf om bezwaar in te dienen, heeft een heel vervelende buurman laten weten dat hij de plannen zou gaan dwarsbomen omdat hij van mening was dat de uitbreiding van ons bedrijf een aantasting was van het natuurgebied dat bijna honderd kilometer verderop ligt. Wij meenden dat dit nooit serieus genomen zou worden, maar de gemeente moest er toch naar kijken. Dat maakte het voor ons heel lastig en wij hebben daarom gekeken of wij een bouwrecht advocaat konden vinden die ons bij kon staan. De zaak was namelijk zo absurd dat wij niet wisten wat wij er van moesten verwachten. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede bouwrecht advocaat te vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van Damste.nl kon gaan. Ik had namelijk met spoed een goede bouwrecht advocaat nodig omdat ik er geen zin in had om deze zaak heel lang te laten voortslepen. Ik wilde ook graag snel op de rem van de buurman trappen omdat ik wist dat het een heel vervelende man was die geen grenzen kende. Ik ben daarom gelijk met de mensen van Damste.nl in beraad gegaan en ik heb toen van deze bouwrecht advocaat te horen gekregen wat wij het beste konden doen. Ik heb toen met deze bouwrecht advocaat een goede brief opgesteld waarin de zaak netjes werd uitgelegd. Dat was een hele goede stap want de buurman wilde toen graag het gesprek aangaan. Daar moest de bouwrecht advocaat natuurlijk bij zijn want ik wilde er zeker van zijn dat de buurman zou inzien dat het beginnen van een zaak hem heel veel tijd zou gaan kosten en dat hij hem waarschijnlijk ook zou gaan verliezen. Ik ben daarom blij dat ik deze bouwrecht advocaat in de arm genomen heb want dankzij deze mensen kon ik heel goed verder worden geholpen.

Deze bouwrecht advocaat heeft ons heel goed bijgestaan

Ik ben zeer tevreden over het werk dat deze bouwrecht advocaat geleverd heeft omdat ik gemerkt heb dat deze bouwrecht advocaat er alles aan gedaan heeft om te zorgen dat wij onze bouwplannen konden uitvoeren. Mocht u daarom ook een goede bouwrecht advocaat in de arm willen nemen, dan kunt u ook een keer op Damste.nl kijken.

Wilt u ook met dit kantoor samenwerken?

Mocht u ook graag met dit kantoor willen werken, dan kunt u:

  • Even naar de site Damste.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een keer contact opnemen om te horen wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 


Wij zijn blij dat wij zo’n goede bouwrecht advocaat op onze zaak konden zetten want het was een ingewikkelde kwestie maar dankzij het fantastische werk van dit kantoor kunnen wij binnenkort toch beginnen met het bouwen van onze nieuwe panden. Ik wil dit kantoor daarom ook hartelijk danken voor hun tomeloze inzet. Dat ga ik nimmer meer vergeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *